overSilke

Hoi! Ik ben Silke, het gezicht achter deze blog. Welkom, laat ik mezelf even voorstellen. Ik ben geboren in '97 en opgegroeid tot een Antwerps stadsmeisje. Van opleiding ben ik vertaalster Italiaans-Engels, maar ik ben ook gezondheidscoach in wording en gepassioneerde hobbykok.

Ik ben geïntrigeerd door alles wat met gezondheid te maken heeft en kan niet wachten om hier ook mijn werk van te maken.

In tussentijd houd ik me naast werken en studeren bezig met deze blog.

Mijn missie? Tonen dat gezond koken simpel, toegankelijk én lekker kan zijn!

overdeblog

De recepten op deze blog voldoen aan enkele peilers:

  1. ​SIMPEL: bij Gewoon Gezond maken we het niet moeilijker dan het hoeft te zijn. 99% van onze recepten zijn poepsimpel klaar te maken.

  2.  GEZOND: al onze recepten zijn gezond, gewoon volgens het gezond verstand. Wij volgen geen specifiek dieet en doen niet mee aan diet trends. Alle gerechten op de blog zijn plantaardig en sommige glutenvrij of notenvrij, om allergieredenen. 

  3. TOEGANKELIJK: geen gekke ingrediënten in onze recepten, op een paar speciallekes na. De benodigdheden vind je zo in je lokale supermarkt of kruidenier. Onze recepten volgen de seizoenen dus we werken ook voornamelijk met seizoens- en lokale ingrediënten. 

Natuurlijk zijn al onze recepten ook gewoon lekker ;)

Bekijk zeker ook eens het fermentatieforum!

2.png

overcoaching

Vanuit mijn eigen ervaringen met eetstoornissen en sportverslaving, weet ik hoe lastig het is om de juiste balans op vlak van gezondheid te vinden. Daarom wil ik jou, op holistische wijze, helpen bij het vinden van jouw evenwicht. Gezondheidscoaching gaat, zoals de naam weggeeft, om jouw gezondheid. De focus ligt dus niet op je gewicht, je figuur of lichaamssamenstelling, maar op hoe je je voelt. Wil je meer weten? Stuur me dan gerust een berichtje via dit contactformulier