• Silke

COFFEE BAR: Go Wild Coffee

Bijgewerkt: jan 13

Van de eigenaars van Wild Project: een koffiebar met vegan zoetigheden en, als de omstandigheden het toelaten, ook brunch en lunch. Gelegen de Eat Dust Clothing Shop en op de hoek van de Volkstraat en de Kronenburgstraat, is dit hét perfecte plekje een koffie te drinken na het shoppen of rustig in het zonnetje op het terras.


UPDATE: tijdens lockdown is Go Wild open voor take-out. Zowel koffietjes als vegan zoetigheden zijn er te verkrijgen om mee te nemen. Voor het pand staan houten blokken waar je je koffietje kan drinken en je zoetje kan opeten op zonnige dagen.


Vlak voor de eerste lockdown in 2020 openden de eigenaars van Wild Project een coffee corner in de kledingzaak Eat Dust in de Volkstraat. Na een openingsfeest, moesten ze samen met alle horeca de deuren sluiten. De eerste maanden draaide Go Wild op take-out.Tijdens de zomer gingen ze even volledig open en toonden ze hun volste potentieel: verschillende ontbijt- en lunchopties en in het weekend ook heerlijke brunchmenu's. Hun aanbod verandert met de seizoenen en met de inspiratie, dus er zijn altijd verfrissende opties te ontdekken.


Enkele vaste waardes zijn de miso brownies en de cinnamon rolls!


Als ik je maar één reden mocht geven om naar Go Wild te gaan, zijn het deze cinnamon rolls. Op basis van zuurdesem en de perfecte combinatie van krokant aan de buitenkant en zacht vanbinnen, zijn ze de ideale partner voor een flat white (mijn persoonlijke favoriet).


Het menu zoetigheden wijzigt elke week: van cinnamon en cardemom rolls tot koekjes, smoothies en ijs, maar ook hartigheden. Wat wél telkens hetzelfde blijft, is dat ze lokale en seizoensgebonden ingrediënten gebruiken. Voor zowel Go Wild als Wild Project, wordt samengewerkt met lokale leveranciers. Ook zijn beide projecten volledig plantaardig.


Voor de koffie werkt Go Wild samen met Kolonel Koffie: vers geroosterde bonen gegarandeerd. Ze gebruiken uitsluitend plantaardige melk in hun kopjes troost, met keuze uit amandel- en havermelk.Waar en wanneer?
Volkstraat 2, 2000 Antwerp +32 460 944 242 e-mail: info@wild-antwerp.com https://wild-antwerp.com/go-wild/
Woensdag - Zondag: 10:00 tot 16:00